Therapeutische oliën van doTERRA

BLOG

Therapeutische oliën van doTERRA

House of Bliss werkt met de prachtige essentiële oliën van doTERRA ter bevordering van de gezondheid.

doTERRA [doh-ter-ah]

doTERRA komt uit het Latijn en betekent ‘Gift of the Earth‘.

De doTERRA-missie is gebaseerd op het ontdekken en ontwikkelen van 's werelds beste therapeutische essentiële oliën en aanverwante natuurlijke wellnessproducten. 
Door middel van wetenschappelijke innovatie en ongeëvenaarde kwaliteitstesten bieden wij CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën en andere natuurlijke oplossingen voor de hele familie.

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke essentiële olie van doTERRA is zorgvuldig en uitvoerig getest aan de hand van het strikte CPTG Certified Pure Tested Grade™  kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

De Wetenschap Achter Essentiële Oliën

Als je het woord ‘vluchtig’ hoort kan het misschien wat negatief klinken, maar in het geval van essentiële oliën verwijst vluchtig naar het vermogen van de substantie om snel van hoedanigheid te wisselen. De chemische samenstelling van vluchtige aromatische bestanddelen in essentiële oliën stelt ze in staat om zich snel door de lucht te verspreiden. Daarom ruik je het krachtige aroma van essentiële oliën vaak direct vanaf het moment dat je het flesje opent - zelfs vanaf een afstand.

Wij werken met de olie van doTERRA in de Symphony of the Cells behandelingen