ZYTO Scan techniek

BLOG

ZYTO Scan techniek

Met het Zyto scan apparaat krijg je een uitslag over welke essentiële oliën jou het beste kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar je op dit moment tegen aanloopt in je leven.

Je kunt de ZYTO scan zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.  Er word een zogenaamde “bio-verkenning” gedaan.

Tijdens dit proces meet de ZYTO handscanner de galvanische huidreactie ( GSR) van je lichaam en analyseert de ZYTO Compass software de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. 

Het is dus net alsof het ZYTO Compass je lichaam de vragen stelt en de antwoorden erop registreert.

Wat is een Zyto scan?
Een Zyto scan is een Gezondheid- en Wellness scan die via bio communicatie “vragen” stelt aan en “luistert” naar de antwoorden die het lichaam geeft. Op een zelfde soort manier als je hersenen met de rest van je lichaam communiceert. De scan registreert een positieve of negatieve reactie. In of uit balans.
Op basis van deze reactie wordt een rapport gemaakt.

De lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgifting systeem
2) Spijsvertering systeem
3) Hormonaal/ endocriene systeem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) Dieet/ voeding
2) Vocht huishouding
3) Ontstekingen
4) Mentale en emotionele stress
5) Slaap
6) Chemicaliën stress

Daarnaast scant de scan welke 5 andere natuurlijke therapieën zouden kunnen aanslaan.

Mega bijzonder en mooi. Wat we vooral heel erg mooi vinden is dat specifieke negatieve emoties benoemd worden die de systemen uit balans kunnen brengen (bij iedereen is dit anders). Zelfs met een uitgebreide anamnese is dit lastig zo specifiek te achterhalen.

De Zyto Balance scan is een Gezondheids – en Wellness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is nooit een vervanging voor professioneel medische advies.