Killer Combi

House of bliss

Killer Combi

Top behandeling, Killer Combi, Bioslimming Dome Infrarood met edelstenen & Body Drainer Cupping.

Onze meest effectieve en diepgaande handmatige en natuurlijke behandeling.
Nergens anders te boeken/ondergaan, uniek voor Nederland en Belgiƫ.
Prachtige, snelle en duurzame resultaten in 6 behandelingen tijd. Zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Wat maakt deze behandeling uniek?

Super intense detox in de warme fase, diepe ontspanning van het zenuwstelsel, werkt boostend op het immuunsysteem, verbetert het huidbeeld en werkt positief op spieren en gewrichten.

Bioslimming werkt huidverbeterend, vermindert cellulite en striae en zorgt ervoor dat je centimeters verliest en in de meeste gevallen ook gewicht verliest.Tijdens de kuurfase krijg je een ware energieboost waar je een lange tijd mee vooruit kunt. We elimineren afval en gifstoffen via het bindweefsel en de lymfe.

We cuppen fullbody in de koude fase van de Bioslimming, waardoor we een veel diepere bindweefselmassage krijgen dan handmatige massage. Daarmee vallen we het vetweefsel nog een keer extra aan en zorgen ervoor dat alles in een versneld tempo wordt afgevoerd.

Onze speciale manier van mechanisch cuppen met de bodydrainer gaat veel dieper dan handmatig cuppen met silicone cups. We cuppen drainerend, verstevigend en vooral liftend en kunnen met deze manier van cuppen prachtig en snel shapen!

Al met al een stapel effect van drie giganten in 1 behandeling van een uur tijd! Super wellness beleving en aandacht voor jou en je lichaam.

ResultatenBoek de killer-combi