VacuSlim 48 voor professionals

House of bliss

VacuSlim 48 voor professionals

House of Bliss is verheugd om aan te kondigen dat we exclusieve verdeler zijn van VacuSlim 48 in Nederland. We bieden professionals in de schoonheidsindustrie de kans om deze revolutionaire behandelingen in hun salons aan te bieden.

Waarom kiezen voor VacuSlim 48?

 • Innovatieve Technologie: Biedt effectieve body contouring en cellulite-behandelingen.
 • Klinisch Getest: Bewezen resultaten voor klanttevredenheid.
 • Complete Ondersteuning: Training, marketingmaterialen en technische ondersteuning.

 

Contacteer Ons
Geïnteresseerd om een verdeler te worden? Neem contact op voor meer informatie.
Wij kijken ernaar uit om samen te werken en uw salon naar een hoger niveau te tillen!

  

Top resultaten

House of bliss

Top resultaten

Met de VacuSlim48 behalen we verbluffende resultaten. Na een aantal sessies evalueren we of het gewenste effect is bereikt, zodat we indien nodig op maat kunnen bijsturen. Aangezien elk lichaam anders reageert, kan het zijn dat de resultaten bevredigend zijn, of dat we aanraden om de VacuSlim48-ervaring verder te verrijken met extra behandelingen, zoals:

 

Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd traject te creëren dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen.

 

Waarom zijn Vacuslim 48 en Madero, Cupping en Body Sculpting een ideale combinatie?
Vacuslim 48 en de andere behandelingen vormen een ideale combinatie omdat ze worden aangevuld door de fysieke actie die wordt bereikt door madero, cupping of body sculpting en de interne werking van het Vacuslim 48-concept. De lijn Vacuslim 48 schoonheidsverzorgingsproducten opent de interne ruimte voor het verwijderen van cellulite en vetcellen, versnelt de stofwisseling, versnelt de reiniging van het lichaam, elimineert water en gifstoffen en breekt vetophopingen af. 

Madero, cupping en body sculpting versnelt met zijn werking ook de stofwisseling, het lymfestelsel en de bloedsomloop, duwt de overblijfselen van gifstoffen en water naar de plaats van uitzetting (urinewegen) en verdrijft ze uit het lichaam via het vrijgegeven en geactiveerde lymfestelsel.

Het beste effect wordt behaald door tussen de VacuSlim 48 behandelingen in, de andere technieken te plannen, dus om en om.  Hierdoor krijg je een stapeleffect van een aantal super krachtige technieken en producten!
 

  

SPECIAL EFFECT

House of bliss

SPECIAL EFFECT

Dit geheime ingrediënt, samen met de andere actieve en natuurlijke ingrediënten, worden met een nieuwe vacuümtechniek gecombineerd.

Tijdens Vacuslim 48-behandelingen vindt thermogenese plaats, wat zorgt voor het gevoel van warmte en kou. Tijdens dit proces worden actieve ingrediënten ingebracht met een gerichte werking op de vetverbranding en vermindering van cellulite. Aan het begin van de behandeling treedt een koud effect op en na een paar minuten warmt het lichaam op. Op plaatsen op het lichaam die worden aangetast door meer vetophopingen en cellulite, zal een sterkere verwarming worden gevoeld, met een diepe penetratie van de actieve ingrediënten. De Vacuslim 48 bag creëert een omgeving die deze thermogene werking verder verbetert, wat resulteert in snelle resultaten in vergelijking met traditionele behandelingen voor gewichtsverlies en de eliminatie van cellulite. 
 

  

Wat kun je verwachten?

House of bliss

Wat kun je verwachten?

 • Direct zichtbaar resultaat na de allereerste behandeling
 • Zichtbare vermindering van cellulite
 • Niet-invasieve lichaamshervorming
 • Huidversterking
 • Zachte en elastische satijnachtige huid met minder zichtbare striae
 • Verlies in de omtrek van 8 tot 19 cm (samen gemiddeld van de gemeten gebieden) na de eerste behandeling
 • Ontspannende en pijnloze vacuümbehandeling, met een aangenaam gevoel van doffe kou, wat de thermogenese en dus het milde calorieverbruik verhoogt

 

Daar waarbij Bioslimming niet altijd geliefd is door zijn koude component aan het einde van de behandeling, heeft Vacuslim een warm en koude beleving door elkaar in de eerste fase. Dit ervaren klanten als een MILDE sensatie en we ronden de behandeling in warmte af met een hele zachte olie lymfemassage. De producten hebben een aangename geur en zijn niet prikkend of penetrant.

Vacuslim 48-producten bevatten een reeks actieve ingrediënten in speciaal ontworpen formuleringen die vetophopingen en cellulite aanpakken. Actieve ingrediënten die zijn gebruikt om vetophopingen en cellulite af te breken, hebben klinische onderzoeken naar actieve werking. De producten bevatten geen parabenen, minerale oliën of agressieve stoffen die lichaamsverwarming veroorzaken.

  

VacuSlim 48

House of bliss

VacuSlim 48

Nieuwe topbehandeling zonder kou en pijnlijke massages: VacuSlim 48!
Met trots presenteren wij, met de lente in aantocht, onze nieuwe topbehandeling VacuSlim 48!

SNELLE & ZICHTBARE RESULTATEN GERICHT OP HET VERMINDEREN VAN CELLULITE, VETOPHOPINGEN EN LYMFEVOCHT
Resultaten alsof je liposuctie hebt gehad!

 • ZONDER pijn
 • ZONDER herstelfase
 • ZONDER operatie
 • ZONDER narcose
 • ZONDER opname
 • ZONDER dragen van corset

 

UNIEK en INNOVATIEF!
VACUSLIM 48 is succesvol op alle stadia van cellulite en dat is uniek. Dankzij het gebruik van een gebruik van een secret ingredient 😊 Het revolutionaire actieve ingrediënt voor de vermindering van cellulite in Vacuslim 48 crème helpt langdurige preventie en hervorming van cellulite te bereiken, waardoor een anti-'jojo-effect' wordt bereikt.

Na slechts een paar behandelingen bereiken mensen met vezelige – harde cellulite de overgang naar waterige – zachte cellulite, die gemakkelijk afbreekt, wat resulteert in een dramatische verbetering van het uiterlijk van de huid!

  

Detox: 10 dagen detoxen

House of bliss

Detox: 10 dagen detoxen

Door een 10 daags programma te doorlopen krijg je meer energie, val je makkelijker af, krijg je een mooie huid met minder roodheid.
10 dagen detoxen en toch veel eten.

Tijdens het programma krijg je begeleiding . Het bijzondere van deze detox is dat je juist heel veel moet eten. Heel veel plantaardig eten. Een vrouw neemt 400- 600 gram groente en 200 gram peulvruchten (zoals linzen bijvoorbeeld) en een man neemt 600-800 gram groente en 200 gram peulvruchten in de vegan dagen.

Voorafgaand aan de 10 dagen:

 • wordt een protocol aangemaakt waarin staat wat je kunt eten
 • wordt er gewogen, gemeten in omvang buik en benen
 • krijg je uitleg over de supplementen en wat er belangrijk is tijdens de kuur

 

Belangrijke richtlijnen:

Je eet binnen 10 uur al je maaltijden waardoor je 14 uur niks eet en je lever alle afvalstoffen goed kan verwerken, los kan maken en kan afvoeren. Dit kan je lever alleen als hij geen voedsel binnenkrijgt.

 • Lekker bewegen
 • Lekker zweten door te sporten, warm bad of een sauna (gifstoffen via de huid afvoeren)
 • Voeding eten die niet te hoog is in suikers, bijvoorbeeld bananen, druiven even laten staan tijdens de kuur.
 • Zoveel mogelijk op eten van de aangegeven hoeveelheden voeding van het protocol. Dit valt soms niet mee, maar bepaald het succes.

  

Detox: Hoe werkt het?

House of bliss

Detox: Hoe werkt het?

Dagelijks komen we in contact met enorm veel gifstoffen welke we in de natuur niet af kunnen breken. Ons lichaam daardoor ook niet. Dit zorgt voor allerlei klachten zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid, jo-jo-en in gewicht. Het Vegan Detox Program is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies dat tijdelijk Vegan eten hetzelfde effect heeft als vasten. Namelijk ontstekingen, buikvet verminderen, meer energie en beter worden in vetverbranding.

Hoe werkt het:
Gifstoffen worden opgeslagen in de vetcel en geven klachten. Tijdens dit programma krijg je stofjes binnen die afvalstoffen binden waardoor we gezonder worden, makkelijker afvallen en een mooiere huid krijgen. Zonder deze stoffen blijven de gifstoffen in het lichaam circuleren. Door deze gifstoffen te binden voorkom je een jojo- effect en is het resultaat langdurig.

Dit programma is zo bijzonder met zulke mooie resultaten. We zetten echt een stofwisselingsswitch aan vanuit de oergenen. Het is belangrijk om ons systeem flexibel te houden.

Vroeger hadden we jagers en verzamelaars. Soms hadden we door te jagen een dier te pakken en soms was er lange tijd geen dier om te eten en moesten we vruchten eten. Die afwisseling zien we nu zelden. Er is altijd overschot. De intermittent lifestyle met intermittent vegan (1-3 dagen in de week vegan eten en de rest wat anders) bootst dit na en is voor onze gezondheid geweldig!

  

doTERRA behandelingen

House of bliss

doTERRA behandelingen

Wil je zelf een helende oliebehandeling ondergaan?

  

doTERRA

House of bliss

doTERRA

Wij werken met de prachtige essentiële oliën van dōTERRA ter bevordering van de gezondheid. dōTERRA [doh-ter-ah]

dōTERRA komt uit het Latijn en betekent ‘Gift of the Earth‘.

De doTERRA-missie is gebaseerd op het ontdekken en ontwikkelen van 's werelds beste therapeutische essentiële oliën en aanverwante natuurlijke wellnessproducten.
Door middel van wetenschappelijke innovatie en ongeëvenaarde kwaliteitstesten bieden wij CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën en andere natuurlijke oplossingen voor de hele familie.

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke essentiële olie van doTERRA is zorgvuldig en uitvoerig getest aan de hand van het strikte CPTG Certified Pure Tested Grade™ kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

De Wetenschap Achter Essentiële Oliën
Als je het woord ‘vluchtig’ hoort kan het misschien wat negatief klinken, maar in het geval van essentiële oliën verwijst vluchtig naar het vermogen van de substantie om snel van hoedanigheid te wisselen. De chemische samenstelling van vluchtige aromatische bestanddelen in essentiële oliën stelt ze in staat om zich snel door de lucht te verspreiden. Daarom ruik je het krachtige aroma van essentiële oliën vaak direct vanaf het moment dat je het flesje opent - zelfs vanaf een afstand.

De Emotionele Voordelen van Essentiële Oliën
Met hun unieke chemische samenstelling biedt elke essentiële olie de gebruiker een variëteit aan emotionele voordelen. Sommige essentiële oliën hebben kalmerende, harmoniserende en aardende eigenschappen, terwijl andere bekend staan als energiegevend, opbeurend, verwarmend of vernieuwend. Ons lichaam heeft gedurende de dag verschillende emotionele en fysieke ervaringen en essentiële oliën kunnen helpen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden.

De chemische samenstelling van een bepaalde essentiële olie zorgt voor specifieke emotionele voordelen. Sommige essentiële oliën hebben een kalmerende werking op de huid. Daarnaast kan het aroma van essentiële oliën een chemische reactie in het brein veroorzaken en emoties opwekken.

Onze reukreceptoren hebben directe verbinding met het limbisch systeem van onze hersenen, het emotionele geheugencentrum.

22 seconden de moleculen bereiken het brein
2 minuten, ze komen in de bloedstroom
20 minuten, ze beïnvloeden elke cel in je lichaam

Een krachtige genezer dus 😊

Wil je ook met 25% korting olie en suppletie bestellen en gebruik maken van aanbiedingen en het gratis product van de maand?
Word dan klant van doTERRA en maak direct een persoonlijk account aan via onderstaande link.

Wil je liever persoonlijk advies en contact? Mail dan naar info@houseof-bliss.nl 

  

Mooie resultaten

House of bliss

Mooie resultaten

De top combi BIOSLIMMING Dome en Cupping behandeling garandeert mooie resultaten, waardoor je beter in je vel zit en een gestroomlijnder en gezonder lichaam krijgt.

  

House of bliss

Wat onze klanten zeggen

“Tijdens de eerste behandeling werd ik overvallen door een gevoel van rust en kon ik loslaten. Verbaasd over hoe ik pijn voelde wegtrekken uit mijn warme lichaam. De Bioslimming deed haar werk en mijn huid voelde zacht prikkelend aan. Het cuppen van mijn lichaam was bijzonder, het gaf een energiek gevoel en daarna voelde ik mij als herboren. Ik had niet durven dromen dat deze behandeling ook nog een mooi effect zou hebben op mijn huid en omvang! Super blij met deze mooie combinatie behandeling en de oprechte aandacht en expertise van Marike van House of Bliss - Natural Health & Lifestyle!”

“Al na de eerste behandeling voelde ik mij beter. Mijn gemoedstoestand was positiever en mijn emoties meer in balans. Ik voelde veel minder innerlijke onrust. Ook voel ik mij energieker en ben ik ben me meer bewust van mijn lichaam. Naast de behandelingen ben ik gestart met de Ayurvedische detoxdrank om vocht af te drijven en neem ik van deze lijn ook de metabolic boost. Door deze combinatie kan ik beter naar het toilet en voelen mijn benen en buik een stuk lichter aan. Ik kijk er elke week naar uit, het is echt een heel  fijn moment voor mezelf!”

  

House of bliss

Contra Indicaties Killer Combi

Voor de behandeling Killer Combi zijn er een aantal contra indicaties. Om jouw behandeling veilig en goed uit te voeren vragen wij jullie om de volgende contra-indicaties in acht te nemen. Op deze manier kunnen wij, voordat je komt al een inschatting maken van de mogelijkheden en eventuele moeilijkheden. Hartelijk dank team House of Bliss!

Belangrijke contra-indicaties voor de Killer Combi-behandelingen zijn als volgt:

 • Zwangerschap/borstvoeding
 • Fillers/botox
 • Hoge of lage bloeddruk
 • Bloedverdunners
 • Glebitis
 • Trombose
 • Spataders
 • Diabetici 1 of 2
 • Hartklachten

 

Het is belangrijk om te vermelden dat deze contra-indicaties kunnen variëren afhankelijk van de specifieke medische situatie van een persoon. Het is altijd raadzaam om een professionele zorgverlener te raadplegen voordat je een behandeling ondergaat, vooral als je een medische aandoening hebt.  Steeds wordt er met de leverancier overlegd, vaak kunnen we toch behandelen, gezien er medische en psychosociale basiskennis op HBO niveau is.
 

  

House of bliss

Wat kun je verwachten?

Binnen de proefbehandeling en de intake brengen wij jouw wensen en overwegingen samen in kaart. Op basis van mijn ervaring met jouw lichaam in de behandeling, hoe jij de behandeling ervaart en de foto’s voor en na, geven we een eerlijk advies. We bespreken vanuit dat advies wat de verwachtingen zijn

Wanneer je een kuur gaat doen, start je met 6 behandelingen in 6 weken tijd. Je behandelt normaal 1 keer per week. Tijdens dit proces blijven we monitoren en bijsturen. Op de helft en aan het eind van de kuur maken we fotos’en die ontvang je direct per whatsapp. Naast de behandelingen ondersteunen wij jouw lichaam vaak intern met ayurvedische kruidendranken om het proces extra kracht bij te zetten.

Wij hopen je te mogen begroeten bij House of Bliss natural health & lifestyle voor de beste zorg, de meest professionele behandeling en beste resultaten!
 

  

Wat bieden we jou?

House of bliss

Wat bieden we jou?

Een vrijblijvende proefbehandeling van 90 minuten behandeling inclusief intake voor maar € 98,00
Top combi BIOSLIMMING Dome en Cupping  behandeling
Foto’s voor en na
Nabespreken en persoonlijk en eerlijk advies
Geen verplichtingen en direct resultaat
Expertise en oprechte aandacht voor jou op de mooiste locatie in Valkenburg
 

  

Maak kennis

House of bliss

Maak kennis

Mijn naam is Marike en ik ben eigenaresse van House of Bliss Natural health & lifestyle, Yoga Lovers en EIGENWIJS coaching.therapie.

Vanuit mijn rol als therapeut, yogadocent en behandelaar, bekijk ik jou altijd als geheel. Persoonlijke connectie en maatwerk zijn voor mij het allerbelangrijkste.
Ik heb deze behandeling gecreëerd uit 3 bestaande en hele krachtige technieken en behandelingen.

Inmiddels is het onze meest geliefde en geboekte behandeling. Klanten komen volledig tot rust en keren diep naar binnen in de Dome. Ze melden een beter werkend immuunsysteem en huidverbetering. Naast dit alles boeken we snelle resultaten met onze kuren en helpen we veel klanten aan zachte contouren en het hervinden van zelfvertrouwen.

Ik sta er volledig achter deze behandeling en kan alleen maar zeggen dat het een topbehandeling is!
 

  

Self love

House of bliss

Self love

De wens voor jou!

De dag doorkomen zonder energieverlies!
Een strakke huid hebben zonder hobbels en bobbels!
Ondanks de overgang toch beweging kunnen brengen in jouw vetverbranding en je hormoonhuishouding!
Je contouren blijvend terugkrijgen binnen een kuur van 6 behandelingen!
Weer van jezelf en je lichaam kunnen houden!
Me time en echte aandacht voor jou!
Fit de winter doorkomen!
Je zenuwstelsel kalmeren en ruimte geven aan je gevoel en jezelf!


Top resultaten binnen korte tijd

Naast alle voordelen die je hebt door het werken met detox, de Dome en bindweefselmassage, boosten wij je immuunsysteem, geven we ruimte aan jouw lichaam.
We zorgen ervoor dat je centimeters gaat verliezen, dat cellulite gaat verminderen en jij de contouren krijgt waar je van droomt. 
Dit is onze meest geboekte behandeling. Laat je overtuigen door de resultaten.
 

  

Wat is jouw persoonlijke issue?

House of bliss

Wat is jouw persoonlijke issue?

Gebrek aan energie?
Baal je van bepaalde delen van je lichaam en lukt het je niet om daar af te vallen?
Ben je op zoek naar een echt werkende behandeling?
Heb je al verschillende behandelingen geprobeerd om van je cellulite af te komen en niks helpt?
Ben je in de overgang en verlies je de grip op je lichaamscontouren en je gewicht?
Wil je je lichaam een boost geven in bepaalde periodes in het jaar of in jouw leven?
Zoek je ondersteuning in moeilijke fases in jouw leven?
 

  

Cupping

House of bliss

Cupping

Full Body Mechanische Cupping met de Body Drainer, reshapen en drainen in hoog tempo.


We cuppen fullbody in de koude fase van de Bioslimming, waardoor we een veel diepere bindweefselmassage krijgen dan handmatige massage. Daarmee vallen we het vetweefsel nog een keer extra aan en zorgen ervoor dat alles in een versneld tempo wordt afgevoerd.

Cupping is een techniek waarbij speciale cups op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit helpt bij het stimuleren van de doorbloeding en het losmaken van vetweefsel en afvalstoffen in het bindweefsel. Bij onze manier van cuppen wordt je nooit blauw! Wij cuppen dynamisch en kort op eenzelfde plek.

Onze speciale manier van mechanisch cuppen met de bodydrainer gaat veel dieper dan handmatig masseren of cuppen met silicone cups. We cuppen drainerend, verstevigend en vooral liftend en kunnen met deze manier van cuppen prachtig en snel shapen!

Al met al een stapel effect van drie giganten in 1 behandeling van 60 minuten! Super wellness beleving en aandacht voor jou en je lichaam.
 

  

Dome Infrarood

House of bliss

Dome Infrarood

Helende infrarood Dome mat en koepels met 316 edelstenen

Met de BIOSLIMMING gels ga je 20 minuten op 60 graden in de Dome. Dit geeft een diepe ontspanning aan het zenuwstelsel en maakt de detoxfase intenser. De Dome heeft speciale FAR infraroodstralen die gelijk staan aan helend zonlicht. Ook bevatten de Domemat en de koepels maar liefst 81 Germanium stenen, 91 Rode Toermalijn stenen en 144 Jadestenen! De kwaliteiten van deze stenen resoneren met jouw cellen en liggen het dichts bij de frequenties die jouw lichaam zelf produceert.

Helende eigenschappen van de stenen voor jou op een rijtje

Jade
Versterkt de lever, de milt en het hart. Reactiveert de circulatie, zuivert het bloed en stimuleert het immuunsysteem, energetisch verbonden met het 2e en 4e chakra, helpt emoties te balanceren, verminderd angstgevoelens en opent de geest voor vernieuwing.

Toermalijn
Energetisch verbonden met het eerste chakra, helpt vitale energie te herwinnen en verlicht botgerichte problematiek.

Germanium
Stimuleert het immuunsysteem en activeert de T lymfocyten.

  

Wat maakt deze behandeling uniek?

House of bliss

Wat maakt deze behandeling uniek?

Wij combineren 3 behandelingen die op zichzelf staand al super krachtig en helend zijn.

Fulll Body BIOSLIMMING zonder wrap

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling en beste countouring behandeling.
De awardwinnende Bioslimming werkt huidverbeterend, vermindert cellulite en striae en zorgt ervoor dat je centimeters verliest en in de meeste gevallen ook gewicht verliest. Tijdens de kuurfase krijg je een ware energieboost waar je een lange tijd mee vooruit kunt. We elimineren afval en gifstoffen via het bindweefsel en de lymfe.

 Top eigenschappen van BIOSLIMMING

 • Puur natuur, 100% natuurlijke ingrediënten
 • Veilig, pijnloos en zeer effectief
 • Blijvende vetvermindering op de plekken die jij aanwijst
 • Vermindering van cellulite
 • Tot wel 10 cm verlies in centimeters
 • Werkt huid verstevigend en verbeterend

  

Unieke behandeling

House of bliss

Unieke behandeling

Diepe detox, anti cellulite, centimeter vermindering en deep relax!
Onze meest effectieve en diepgaande handmatige en natuurlijke behandeling.
Nergens anders te boeken/ondergaan, uniek voor Nederland en België.
Prachtige, snelle en duurzame resultaten in 6 behandelingen tijd. Zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

  

KILLER COMBI

House of bliss

KILLER COMBI

Top behandeling, Killer Combi, Bioslimming Dome Infrarood met edelstenen & Body Drainer Cupping.

Uniek voor Belgie en Nederland, nergens anders te ondergaan!
Binnen 60 minuten een super diepe detox met de awardwinnende en natuurlijke gels van BIOSLIMMING, heerlijke en intense opwarming door de Dome infrarood en een fullbody cuppingsessie van 20 minuten met de Body Drainer!
Kun jij een energieboost gebruiken en wil je immuunsysteem ondersteunen?

Snakt jouw lichaam naar een diepe bindweefselmassage die je verlichting geeft en stagnatie opheft?

Op zoek naar helend zonlicht en de diepe werking van edelstenen?
Wil je eindelijk af van cellulite, verslapte huid en teveel aan vetweefsel?
Kom dan deze topbehandeling ervaren! Mooie ervaringen. Prachtige en krachtige resultaten!

  

House of bliss

Wat bieden we jou?

 • Een vrijblijvende proefbehandeling van 90 minuten behandeling inclusief intake voor maar € 98,00
 • We brengen een deep serum en intense creme aan van ons hoogwaardige en natuurlijke merk Lakshmi op de te behandelen gebieden.
 • Foto’s voor en na
 • Pijnloze behandeling met Body Sculpting apparatuur, de nieuwste techniek op gebied van afslanken en huidverbetering, geen down-time, je kunt alles doen na de behandeling
 • Nabespreken en persoonlijk en eerlijk advies
 • Geen verplichtingen en direct resultaat
 • Expertise en oprechte aandacht voor jou op de mooiste locatie in Valkenburg
   

  

Mooie resultaten

House of bliss

Mooie resultaten

Met Body Sculpting kun je in een kort tijdsbestek mooie resultaten boeken, waardoor je beter in je vel zit en een gestroomlijnder en gezonder lichaam krijgt.

  

Body Sculpting is bekend van:

House of bliss

Body Sculpting is bekend van:

“House of Bliss! In een woord geweldig! Verschillende behandelingen ondergaan en echt wat een resultaat. Ik kan me niet herinneren wanneer ik zo zelfverzekerd op vakantie ben gegaan. Buiten dat het resultaat geweldig is, is het ook echt ff een momentje voor jezelf, want daar zorgt Marike wel voor.”

“Lieve Marike, het voelde ergens als thuiskomen. Zo’n lekkere energie in de ruimte en je bezit de kracht om mij meteen op mijn gemak te laten voelen. De behandeling had al na 4x een WOW effect, laat staan wanneer de kuur af is! Marike denkt mee over een behandelplan wat bij je past, heel fijn. Ik zal haar dan ook bij iedereen aanraden!”

“Door de behandelingen met Body Sculpting wordt mijn onzekerheid minder! Niet alleen door de innovatieve techniek en de resultaten, maar ook zeker door wie Marike is als mens en als behandelaar. Ik voel mij er heel fijn bij.”

“In het begin was ik nogal sceptisch in dat wat het me zou gaan brengen. Maar eenmaal over de (deur)drempel en onder begeleiding van Marike heb ik een super resultaat behaald! Een dikke aanrader!”

  

De wens voor jou!

House of bliss

De wens voor jou!

• Een positief zelfbeeld en weer kunnen houden van je lichaam!
• Een gezonder gewicht met meer energie en bewegingsruimte!
• Een gladdere huid met minder hobbels en bobbels, zachte contouren en getoonde en goed ontwikkelde spieren!
• Ondanks dat je een hekel hebt aan sporten of er geen tijd voor hebt, je lichaam op een effectieve manier trainen terwijl je ligt te rusten!
• Ondanks een blessure, ziekte of beperking toch kunnen werken aan vet en vocht afbraak en je spieren kunnen activeren!

  

Wat kun je verwachten?

House of bliss

Wat kun je verwachten?

Binnen de proefbehandeling en de intake brengen wij jouw wensen en overwegingen samen in kaart. Op basis van mijn ervaring met jouw lichaam in de behandeling, hoeveel frequenties je aankunt en de foto’s voor en na, geven we een eerlijk advies. We bespreken vanuit dat advies wat de verwachtingen zijn

Wanneer je een kuur gaat doen, start je met 8 behandelingen in 4 weken tijd. Je behandelt normaal 2 keer per week. Tijdens dit proces blijven we monitoren en bijsturen. Op de helft en aan het eind van de kuur maken we fotos’en die ontvang je direct per whatsapp. Naast de behandelingen ondersteunen wij jouw lichaam vaak intern met ayurvedische kruidendranken om het proces extra kracht bij te zetten.

Wij hopen je te mogen begroeten bij House of Bliss voor de beste zorg, de meest professionele behandeling en beste resultaten!

  

House of bliss

Maak kennis

Mijn naam is Marike en ik ben eigenaresse van House of Bliss Natural health & lifestyle, Yoga Lovers en EIGENWIJS coaching.therapie.


Vanuit mijn rol als therapeut, yogadocent en behandelaar, bekijk ik jou altijd als geheel. Persoonlijke connectie en maatwerk zijn voor mij het aller belangrijkste.

Dat jij gehoord en gezien wordt, is essentieel voor het bewandelen van de weg en het behalen van resultaten.

Dat maakt het werken met pure ayurvedische producten van Lakshmi en de Body Sculpting techniek zo fijn. We kunnen kiezen verschillende verzorgingslijnen gericht op draineren, cellulite/huidverstrakking of vetafbraak. Met de Body Sculpting techniek kunnen we echt maatwerk bieden, omdat we kunnen kiezen uit meer dan 26 programma’s en tevens eigen programma’s en frequenties kunnen kiezen.

Zo kunnen we op elk moment ingrijpen op de juiste processen om resultaat te boeken. Veelzijdig en diepgaand.

  

House of bliss

Wat is jouw persoonlijke issue?

 • Knoopjes van je jurk of blouse die net te strak zitten?
 • Je favoriete jeans of broek die niet soepel genoeg dichtgaat?
 • Een “bandje” bij je onderbuik en onder je bh?
 • Volume bij je maag en/of een opgeblazen buik?
 • Losse en verslapte huid en overtollige huid door afslanken of het ouder worden?
 • Slappe en of vormloze billen?
 • Cellulite op benen en billen?
 • Vocht in benen?
   

  

Afslanken terwijl je ontspant

House of bliss

Afslanken terwijl je ontspant

Body Sculpting is de innovatieve techniek die in hoog tempo vetweefsel afbreekt, teveel aan vocht afvoert en je spieren traint in 40 minuten tijd.

Je bent niet gebonden aan een dieet, maar je gaat vanzelf detoxen, door onze hoogwaardige ayurvedische producten van Lakshmi en de techniek van Cavitatie, EMS en Lymfedrainage.

De infrarood werkt diep door in je systeem en weefsels en werkt huid verbeterend. Low Level Laser legt een vergrootglas op de hele behandeling, waardoor elke behandeling gelijk staat aan 4 uur intensief sporten.

  

Speciaal voor jou

House of bliss

Speciaal voor jou

Wil jij ook 40 minuten liggend relaxen, terwijl het apparaat jouw spieren aan het werk zet?
1 behandeling staat gelijk aan maar liefst 4 uur intensief sporten!

Hou jij niet van sporten, maar wil je toch gewicht verliezen en centimeters kwijtraken?

Of sport je regelmatig en eet je gezond, maar lukt het je toch niet om bepaalde plekken centimeters kwijt te raken?

Misschien houdt jouw lichaam vocht en vet vast en komt het niet voldoende in beweging, wat je ook probeert?

Dan kan Body Sculpting de oplossing zijn voor jou!

  

Killer Combi

House of bliss

Killer Combi

Top behandeling, Killer Combi, Bioslimming Dome Infrarood met edelstenen & Body Drainer Cupping.

Onze meest effectieve en diepgaande handmatige en natuurlijke behandeling.
Nergens anders te boeken/ondergaan, uniek voor Nederland en België.
Prachtige, snelle en duurzame resultaten in 6 behandelingen tijd. Zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Wat maakt deze behandeling uniek?

Super intense detox in de warme fase, diepe ontspanning van het zenuwstelsel, werkt boostend op het immuunsysteem, verbetert het huidbeeld en werkt positief op spieren en gewrichten.

Bioslimming werkt huidverbeterend, vermindert cellulite en striae en zorgt ervoor dat je centimeters verliest en in de meeste gevallen ook gewicht verliest.Tijdens de kuurfase krijg je een ware energieboost waar je een lange tijd mee vooruit kunt. We elimineren afval en gifstoffen via het bindweefsel en de lymfe.

We cuppen fullbody in de koude fase van de Bioslimming, waardoor we een veel diepere bindweefselmassage krijgen dan handmatige massage. Daarmee vallen we het vetweefsel nog een keer extra aan en zorgen ervoor dat alles in een versneld tempo wordt afgevoerd.

Onze speciale manier van mechanisch cuppen met de bodydrainer gaat veel dieper dan handmatig cuppen met silicone cups. We cuppen drainerend, verstevigend en vooral liftend en kunnen met deze manier van cuppen prachtig en snel shapen!

Al met al een stapel effect van drie giganten in 1 behandeling van een uur tijd! Super wellness beleving en aandacht voor jou en je lichaam.

  

Kuren

House of bliss

Kuren

Voor bepaalde behandelingen raden we een kuur aan, zodat je het optimale effect van de behandeling kunt ervaren. Een kuur bestaat uit een reeks opeenvolgende sessies, specifiek afgestemd op jouw huid of wensen. Door regelmatige de behandelingen te ondergaan, bereik je langdurige resultaten.
Kuren kunnen worden vergoed onder alternatieve zorg.

Ontdek hieronder onze verschillende kuren. 

BIOSLIMMING Classic kuur 6x - € 588
BIOSLIMMING & Dome kuur 6x - € 660
BIOSLIMMING & Dome & Cupping 6x - € 750
BIOSLIMMING & Cupping kuur 6x - € 660
Body Sculpting Laser Intens 8x - € 750
Body Sculpting Laser Basic met contactgel kuur 8x - € 599 
Lakshmi Slimming detox kuur & Dome 6x - € 660
Lakshmi Slimming detox kuur & Dome & cupping 6x - € 750 
Cupping & Ice therapy kuur 10x - € 450

  

Certificaten

House of bliss

Certificaten

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen en certificeringen die Marike heeft behaald. 

 • VBAG: aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Marike werkt volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging. Registratienummer VBAG: 21909003.
 • RBCZ: certificering bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Deze certificering bevestigt Marike professionaliteit en kwaliteit in de complementaire zorg. RBCZ code: 200061R.
 • AGB Praktijkcode: House of Bliss heeft een AGB Praktijkcode, die de praktijk uniek identificeert in de zorgsector. AGB Praktijkcode: 90.014407.
 • AGB Zorgverlenerscode: AGB Zorgverlenerscode, waarmee Marike als zorgverlener herkend wordt binnen de zorgsector. AGB Zorgverlenerscode: 90.035526.

Met deze opleidingen en certificeringen waarborgt Marike haar professionaliteit, deskundigheid en ethische werkwijze. Ze is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige diensten aan haar cliënten.

  

House of bliss

Contra-indicaties cupping

Voor de behandeling cupping zijn er een aantal contra indicaties. Mocht je 1 van deze onderstaande klachten aanvinken, kan de behandeling niet plaatsvinden.

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Fillers, botox of permanente fillers
 • Hoge bloeddruk
 • Lage bloeddruk
 • Gebruik van bloedverdunners, behalve ascal is geen probleem
 • Flebitis, ontsteking aan de aderen
 • Spataderen in de gebieden die behandeld moeten worden
 • Diabetici 1 of 2 en je niet zeker weet of je gemasseerd mag worden
 • Hartklachten
 • Hevige burn-out of uitputtingsverschijnselen

 

Het is belangrijk om te vermelden dat deze contra-indicaties kunnen variëren afhankelijk van de specifieke medische situatie van een persoon. Het is altijd raadzaam om een professionele zorgverlener te raadplegen voordat je een behandeling ondergaat, vooral als je een medische aandoening hebt.  Steeds wordt er met de leverancier overlegd, vaak kunnen we toch behandelen, gezien er medische en psychosociale basiskennis op HBO niveau is.

  

House of bliss

Contra-indicaties Body Sculpting

Voor de behandeling met de Slimming Laser zijn er een aantal contra indicaties. Mocht je 1 van deze onderstaande klachten aanvinken, kan de behandeling niet plaatsvinden. *

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Leveraandoening ( bv hepatitis of cirrose )
 • Nieraandoening
 • Epilepsie
 • Metaal implantaten
 • Pacemaker
 • Nierstenen
 • Galblaasstenen
 • Hartproblemen

 

Het is belangrijk om te vermelden dat deze contra-indicaties kunnen variëren afhankelijk van de specifieke medische situatie van een persoon. Het is altijd raadzaam om een professionele zorgverlener te raadplegen voordat je een behandeling ondergaat, vooral als je een medische aandoening hebt.  Steeds wordt er met de leverancier overlegd, vaak kunnen we toch behandelen, gezien er medische en psychosociale basiskennis op HBO niveau is.

  

House of bliss

Contra-indicaties bioslimming

Belangrijke contra-indicaties voor de Bioslimming-behandelingen zijn als volgt:

Zwangerschap en borstvoeding: Tijdens deze periodes zijn bepaalde behandelingen niet geschikt vanwege mogelijke risico's voor de moeder en de baby. Het wordt aanbevolen om dergelijke behandelingen uit te stellen tot na de zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze contra-indicaties kunnen variëren afhankelijk van de specifieke medische situatie van een persoon. Het is altijd raadzaam om een professionele zorgverlener te raadplegen voordat je een behandeling ondergaat, vooral als je een medische aandoening hebt.  Steeds wordt er met de leverancier overlegd, vaak kunnen we toch behandelen, gezien er medische en psychosociale basiskennis op HBO niveau is.

  

Bioslimming is bekend van…

House of bliss

Bioslimming is bekend van…

“Na één keer al zichtbaar strakkere buik en benen!”
Roxeanne Hazes

“Bioslimming is één van mijn lievelingsbehandelingen.”
Lieke van Lexmond

“Snel resultaat en duidelijk een stevigere huid”
Franske (van Franske.nl)

“Hoewel ik maatje 36 heb en weinig cellulite, was het resultaat van de behandeling een toch nog strakker lichaam met een stralende huid die zacht aanvoelde.”
Frieda Luth (Beauty by Frieda)

“Ik merkte aan mijn lichaam dat er echt iets in werking werd gezet. Het resultaat is een slanker silhouet en mijn huid is zacht als fluweel.”
Monica (Forever39.nl)

“Dankzij bioslimming is cellulite een gedane zaak”
Linda.nl

“Met bioslimming dunner en strakker in no time”
Jan magazine

  

House of Bliss

House of bliss

House of Bliss

Welkom bij HOUSE OF BLISS natural health & lifestyle!

Waarschijnlijk vraag je je af wat we doen en waar we voor staan?

HOUSE OF BLISS natural health & lifestyle is ontstaan uit mijn praktijk voor coaching en therapie en mijn yogastudio. Vanuit deze twee bedrijven zijn we steeds meer gaan uitbreiden op gebied van gezondheid.

Gezondheid in de breedste zin van het woord!

Wij werken enkel en alleen op natuurlijke basis en met de meest hoogwaardige en holistische producten.

Onze passie is om jou te horen en te zien, zoals je bent, met al je hiaten en mooie kanten. Wij geven ruimte aan jouw verhaal, aan jouw wens, aan jouw gezondheid.

Dat kan zijn op lichamelijk gebied door het boosten van je immuunsysteem, door te detoxen via je bindweefsel of je te brengen naar een fitter en gestroomlijnder lichaam. Door jouw lichaam en gelaat te cuppen met de beste apparatuur, om je zo te ontdoen van afval en gifstoffen en je collageen en elastine te boosten.

Door een diepe ontspannende detoxsessie in onze topper de Dome, FAR infrarood met drie soorten edelstenen, die helend werken op je immuunsysteem, spieren en gewrichten, huid en kalmerend werken op jouw zenuwstelsel.

Als we dat combineren met de therapeutische oliën van doTERRA, voel je je daarna als herboren. Ook pakken we hiermee klachten van uiteenlopend aard aan. Vertel ons waar je last van hebt.

Maar misschien heb je meer behoefte aan een goede sessie coaching of therapie. Al meer dan 16 jaar zij wij expert op gebied van psychosociale zorg.

Naast dit alles ben je welkom voor yoga. Weldra bieden we op deze locatie yoga aan voor maximaal 6 personen. Kom en ervaar de serene en open sfeer op deze prachtige locatie. 

Een groot deel van onze diensten kunnen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed uit je pakket voor alternatieve zorg.

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens een behandeling.
Liefs Marike, eigenaresse HOUSE OF BLISS natural health & lifestyle

  

Body Treatments

House of bliss

Body Treatments

  

Afslanking

House of bliss

Afslanking

  

Facials

House of bliss

Facials

  

Health

House of bliss

Health

  

Yoga

House of bliss

Yoga

  

Nabespreking

House of bliss

Nabespreking

Nadat je bent bijgekomen van je eerste behandeling, bekijken we samen de foto’s en geven we op basis van jouw eerste ervaring, de foto’s en onze bevindingen, verdere adviezen. Je bent volledig vrij om daarin je je weg te kiezen!

Onze behandelingen kunnen vanuit je zorgverzekeraar worden vergoed, aanvullend pakket, alternatieve zorg. Wij geven hierover persoonlijk advies.

  

De behandeling

House of bliss

De behandeling

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een stevige bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door en zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 75 minuten.

  

De Ultieme Basis

House of bliss

De Ultieme Basis

Om ervoor te zorgen dat jouw lichaam optimaal van de behandeling zal gaan profiteren beginnen we met de intake. Op deze manier krijgen we een helder beeld van jou en je wensen en kunnen we hier tijdens de proefbehandeling op afstemmen.
Voordat we starten met je proefbehandeling maken we foto’s en dat doen we ook weer na je eerste behandeling. Zo hebben we beide een goed beeld van hoe jouw lichaam op de behandeling en de producten reageert.

  

FULL BODY WRAP

House of bliss

FULL BODY WRAP

Behandeling van bovenbenen, billen, buik en rug, bovenarmen of kuiten, 90 minuten

Reguliere prijs € 145,00
Deze prachtige en enerverende behandeling boek je nu tijdelijk voor € 98,00

  

BIOSLIMMING, een behandeling die echt werkt

House of bliss

BIOSLIMMING, een behandeling die echt werkt

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite minder zichtbaar en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Als jouw antwoord “JA” is dan is de BIOSLIMMING Active Wrap jouw droom behandeling!

  

Ervaar BIOSLIMMING

House of bliss

Ervaar BIOSLIMMING

Ervaar BIOSLIMMING! De award winnende Body Wrap
Behandeling van bovenbenen, billen, buik en rug, bovenarmen of kuiten, 90 minuten

Reguliere prijs € 145,00
Deze prachtige en enerverende behandeling boek je nu tijdelijk voor € 98,00

  

De behandeling die écht werkt

House of bliss

De behandeling die écht werkt

De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

 • Puur natuur, 100% natuurlijke ingrediënten
 • Veilig, pijnloos en zeer effectief
 • Blijvende vetvermindering op de plekken die jij aanwijst
 • Vermindering van cellulite
 • Tot wel 10 cm verlies in centimeters
 • Werkt huid verstevigend en verbeterend
 • Diepe detox van het bindweefsel
 • Boost voor je energielevel en immuunsysteem
 • Werkt uplifting voor je zelfvertrouwen
 • Me time en echte aandacht voor jou!

 

Je bent het waard

  

House of bliss

Algemene voorwaarden

​​Algemene Voorwaarden

Inhoudsopgave:

Artikel 1 - Definities

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Artikel 3 - Toepasselijkheid

Artikel 4 - Het aanbod

Artikel 5 - De overeenkomst

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

Artikel 9 - De prijs

Artikel 10 - Conformiteit en garantie

Artikel 11 - Levering en uitvoering

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Artikel 13 - Betaling

Artikel 14 - Klachtenregeling

Artikel 15 - Geschillen

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Artikel 1 - Definities

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer;

3. Dag: kalenderdag;

4. Duurtransactie: een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks van producten en/of diensten, waarvan de leverings- en/of afnameverplichting in de tijd is gespreid;

5. Duurzame gegevensdrager: elk middel dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging en ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt.

6. Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;

7. Modelformulier: het modelformulier voor herroeping die de ondernemer ter beschikking stelt die een consument kan invullen wanneer hij gebruik wil maken van zijn herroepingsrecht.

8. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

9. Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het kader van een door de ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;

10. Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig
in dezelfde ruimte zijn samengekomen.

11. Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van de ondernemer.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Naam salon
Adres
Telefoon
Email
BTW nummer

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:
Artikel 3 - Toepasselijkheid

 • Indien de ondernemer een gereglementeerd beroep uitoefent: de beroepsvereniging of -organisatie waarbij hij is aangesloten;
 • de beroepstitel, de plaats in de EU of de Europese Economische Ruimte waar deze is toegekend;
 • een verwijzing naar de beroepsregels die in België van toepassing zijn en aanwijzingen waar en hoe deze beroepsregels toegankelijk zijn.

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen ondernemer en consument.

2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.

3. Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze
kosteloos zullen worden toegezonden.

4. Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige algemene voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.

5. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd worden, dan blijft de overeenkomst en
deze voorwaarden voor het overige in stand en zal de betreffende bepaling in onderling overleg onverwijld vervangen worden door een bepaling dat de strekking van het oorspronkelijke zoveel mogelijk benaderd.

6. Situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

7. Onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van één of meerdere bepalingen van onze voorwaarden, dienen uitgelegd te worden ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

Artikel 4 - Het aanbod

1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

2. Het aanbod is vrijblijvend. De ondernemer is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen.

3. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.

4. Alle afbeeldingen, specificaties gegevens in het aanbod zijn indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

5. Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Ondernemer kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

6. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden. Dit betreft in het bijzonder:
Artikel 5 - De overeenkomst

 • de prijs inclusief belastingen;
 • de eventuele kosten van verzending;
 • de wijze waarop de overeenkomst tot stand zal komen en welke handelingen daarvoor nodig zijn;
 • het al dan niet van toepassing zijn van hetherroepingsrecht;
 • de wijze van betaling, aflevering en uitvoering van de overeenkomst;
 • de termijn voor aanvaarding van het aanbod, dan wel de termijn waarbinnen de ondernemer de prijs garandeert;
 • de hoogte van het tarief voor communicatie op afstand indien de kosten van het gebruik van de techniek voor communicatie op afstand worden berekend op een andere grondslag dan het reguliere basistarief voor het gebruikte communicatiemiddel;
 • of de overeenkomst na de totstandkoming wordt gearchiveerd, en zo ja op welke wijze deze voor de consument te raadplegen is;
 • de manier waarop de consument, voor het sluiten van de overeenkomst, de door hem in het kader van de overeenkomst verstrekte gegevens kan controleren en indien gewenst herstellen; de eventuele andere talen waarin, naast het Nederlands, de overeenkomst kan worden gesloten;
 • de gedragscodes waaraan de ondernemer zich heeft onderworpen en de wijze waarop de consument deze gedragscodes langs elektronische weg kan raadplegen; en
 • de minimale duur van de overeenkomst op afstand in geval van een duurtransactie.

1. De overeenkomst komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4, tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.

2. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

3. Indien de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt hij voor een veilige web omgeving. Indien de consument elektronisch kan betalen, zal de ondernemer daartoe passende veiligheidsmaatregelen in acht nemen.

4. De ondernemer kan zich - binnen wettelijke kaders - op de hoogte stellen of de consument aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, evenals van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.

5. De ondernemer zal bij het product of dienst aan de consument de volgende informatie, schriftelijk of op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager, meesturen:

a. het bezoekadres van de vestiging van de ondernemer waar de consument met klachten terecht kan;

b. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken, dan wel een duidelijke melding inzake het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht;

c. de informatie over garanties en bestaande service na aankoop;

d. de in artikel 4 lid 3 van deze voorwaarden opgenomen gegevens, tenzij de ondernemer deze gegevens al aan de consument heeft verstrekt vóór de uitvoering van de overeenkomst;

e. de vereisten voor opzegging van de overeenkomst indien de overeenkomst een duur heeft van meer dan één jaar of van onbepaalde duur is.

6. In geval van een duurtransactie is de bepaling in het vorige lid slechts van toepassing op de eerste levering.

7. Iedere overeenkomst wordt aangegaan onder de opschortende voorwaarden van voldoende beschikbaarheid van de betreffende producten.

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn
gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor
zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de
ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn
herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product
niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Bij levering van diensten:

5. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de
dag van het aangaan van de overeenkomst.

6. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

3. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

4. De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

1. De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor producten zoals omschreven in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

d. die snel kunnen bederven of verouderen;

e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

f. voor losse kranten en tijdschriften;

g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

h. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:

a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;

b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;

c. betreffende weddenschappen en loterijen.

Artikel 9 - De prijs

1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.

3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.

4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:

a. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of b. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de

prijsverhoging ingaat.

5. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.

6. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Artikel 10 - Conformiteit en Garantie

1. De ondernemer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen
van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de
overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

4. De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke
geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

5. De garantie geldt niet indien:
Artikel 11 - Levering en uitvoering

 • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
 • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
 • De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

1. De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.

2. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

3. Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van dit artikel is vermeld, zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.

4. Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

5. In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

6. Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de ondernemer.

7. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Opzegging

1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder
begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

2. De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder
begrepen) of diensten, te allen tijde tegen het einde van de bepaalde duur opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

3. De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:
Verlenging

 • te allen tijde opzeggen en niet beperkt worden tot opzegging op een bepaald tijdstip of in een bepaalde periode;
 • tenminste opzeggen op dezelfde wijze als zij door hem zijn aangegaan;
 • altijd opzeggen met dezelfde opzegtermijn als de ondernemer voor zichzelf heeft bedongen.

4. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, mag niet stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd voor een bepaalde duur.

4. In afwijking van het vorige lid mag een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van dag- nieuws- en weekbladen en tijdschriften stilzwijgend worden verlengd voor een bepaalde duur van maximaal drie maanden, als de consument deze verlengde overeenkomst tegen het einde van de verlenging kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

5. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde
duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand en een opzegtermijn van ten hoogste drie maanden in geval de overeenkomst strekt tot het geregeld, maar minder dan eenmaal per maand, afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften.

6. Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnement) wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.

Duur

7. Als een overeenkomst een duur van meer dan een jaar heeft, mag de consument na een jaar de overeenkomst te allen tijde met een opzegtermijn van ten hoogste een
maand opzeggen, tenzij de redelijkheid en billijkheid zich tegen opzegging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.

Artikel 13 - Betaling

1. Voor zover niet anders is overeengekomen, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 7 werkdagen na het ingaan van de bedenktermijn als bedoeld in artikel 6 lid 1. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.

2. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

3. In geval van wanbetaling van de consument heeft de ondernemer behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

Artikel 14 - Klachtenregeling

1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekendgemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 2 maanden volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de
gebreken heeft geconstateerd.

3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.

7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Artikel 15 - Geschillen

1. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.

2. Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

(dit formulier alleen 
invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
Aan

Modelformulier voor herroeping

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode Stad

emailadres

Telefoonnummer

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op (DD-MM-YYYY) : 
Bestelnummer :
Ontvangen op (DD-MM-YYYY):
Naam/Namen consument(en) Adres consument(en) :
IBAN Rekeningnummer:

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum(DD-MM-YYYY):

(*)

Doorhalen wat niet van toepassing is.

  

House of bliss

Algmeen voorbeeld

  

House of Bliss

House of bliss

House of Bliss