House of Bliss

Ons verhaal

House of Bliss

Welkom bij HOUSE OF BLISS natural health & lifestyle!

Waarschijnlijk vraag je je af wat we doen en waar we voor staan?

HOUSE OF BLISS natural health & lifestyle is ontstaan uit mijn praktijk voor coaching en therapie en mijn yogastudio. Vanuit deze twee bedrijven zijn we steeds meer gaan uitbreiden op gebied van gezondheid.

Gezondheid in de breedste zin van het woord!

Wij werken enkel en alleen op natuurlijke basis en met de meest hoogwaardige en holistische producten.

Onze passie is om jou te horen en te zien, zoals je bent, met al je hiaten en mooie kanten. Wij geven ruimte aan jouw verhaal, aan jouw wens, aan jouw gezondheid.

Dat kan zijn op lichamelijk gebied door het boosten van je immuunsysteem, door te detoxen via je bindweefsel of je te brengen naar een fitter en gestroomlijnder lichaam. Door jouw lichaam en gelaat te cuppen met de beste apparatuur, om je zo te ontdoen van afval en gifstoffen en je collageen en elastine te boosten.

Door een diepe ontspannende detoxsessie in onze topper de Dome, FAR infrarood met drie soorten edelstenen, die helend werken op je immuunsysteem, spieren en gewrichten, huid en kalmerend werken op jouw zenuwstelsel.

Als we dat combineren met de therapeutische oliƫn van doTERRA, voel je je daarna als herboren. Ook pakken we hiermee klachten van uiteenlopend aard aan. Vertel ons waar je last van hebt.

Maar misschien heb je meer behoefte aan een goede sessie coaching of therapie. Al meer dan 16 jaar zij wij expert op gebied van psychosociale zorg.

Naast dit alles ben je welkom voor yoga. Weldra bieden we op deze locatie yoga aan voor maximaal 6 personen. Kom en ervaar de serene en open sfeer op deze prachtige locatie. 

Een groot deel van onze diensten kunnen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed uit je pakket voor alternatieve zorg.

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens een behandeling.
Liefs Marike, eigenaresse HOUSE OF BLISS natural health & lifestyle