VacuSlim 48

VacuSlim 48

Nieuwe topbehandeling zonder kou en pijnlijke massages: VacuSlim 48!
Met trots presenteren wij, met de lente in aantocht, onze nieuwe topbehandeling VacuSlim 48!

SNELLE & ZICHTBARE RESULTATEN GERICHT OP HET VERMINDEREN VAN CELLULITE, VETOPHOPINGEN EN LYMFEVOCHT
Resultaten alsof je liposuctie hebt gehad!

 • ZONDER pijn
 • ZONDER herstelfase
 • ZONDER operatie
 • ZONDER narcose
 • ZONDER opname
 • ZONDER dragen van corset

 

UNIEK en INNOVATIEF!
VACUSLIM 48 is succesvol op alle stadia van cellulite en dat is uniek. Dankzij het gebruik van een gebruik van een secret ingredient 😊 Het revolutionaire actieve ingrediënt voor de vermindering van cellulite in Vacuslim 48 crème helpt langdurige preventie en hervorming van cellulite te bereiken, waardoor een anti-'jojo-effect' wordt bereikt.

Na slechts een paar behandelingen bereiken mensen met vezelige – harde cellulite de overgang naar waterige – zachte cellulite, die gemakkelijk afbreekt, wat resulteert in een dramatische verbetering van het uiterlijk van de huid!

Maak je afspraak

Wat kun je verwachten?

 • Direct zichtbaar resultaat na de allereerste behandeling
 • Zichtbare vermindering van cellulite
 • Niet-invasieve lichaamshervorming
 • Huidversterking
 • Zachte en elastische satijnachtige huid met minder zichtbare striae
 • Verlies in de omtrek van 8 tot 19 cm (samen gemiddeld van de gemeten gebieden) na de eerste behandeling
 • Ontspannende en pijnloze vacuümbehandeling, met een aangenaam gevoel van doffe kou, wat de thermogenese en dus het milde calorieverbruik verhoogt

Daar waarbij Bioslimming niet altijd geliefd is door zijn koude component aan het einde van de behandeling, heeft Vacuslim een warm en koude beleving door elkaar in de eerste fase. Dit ervaren klanten als een MILDE sensatie en we ronden de behandeling in warmte af met een hele zachte olie lymfemassage. De producten hebben een aangename geur en zijn niet prikkend of penetrant.

Vacuslim 48-producten bevatten een reeks actieve ingrediënten in speciaal ontworpen formuleringen die vetophopingen en cellulite aanpakken. Actieve ingrediënten die zijn gebruikt om vetophopingen en cellulite af te breken, hebben klinische onderzoeken naar actieve werking. De producten bevatten geen parabenen, minerale oliën of agressieve stoffen die lichaamsverwarming veroorzaken.

Maak je afspraak
Wat kun je verwachten?
SPECIAL EFFECT

SPECIAL EFFECT

Dit geheime ingrediënt, samen met de andere actieve en natuurlijke ingrediënten, worden met een nieuwe vacuümtechniek gecombineerd.

Tijdens Vacuslim 48-behandelingen vindt thermogenese plaats, wat zorgt voor het gevoel van warmte en kou. Tijdens dit proces worden actieve ingrediënten ingebracht met een gerichte werking op de vetverbranding en vermindering van cellulite. Aan het begin van de behandeling treedt een koud effect op en na een paar minuten warmt het lichaam op. Op plaatsen op het lichaam die worden aangetast door meer vetophopingen en cellulite, zal een sterkere verwarming worden gevoeld, met een diepe penetratie van de actieve ingrediënten. De Vacuslim 48 bag creëert een omgeving die deze thermogene werking verder verbetert, wat resulteert in snelle resultaten in vergelijking met traditionele behandelingen voor gewichtsverlies en de eliminatie van cellulite. 
 

Maak je afspraak

Top resultaten

Top resultaten in combinatie met:

 

Waarom zijn Vacuslim 48 en Madero, Cupping en Body Sculpting een ideale combinatie?
Vacuslim 48 en de andere behandelingen vormen een ideale combinatie omdat ze worden aangevuld door de fysieke actie die wordt bereikt door madero, cupping of body sculpting en de interne werking van het Vacuslim 48-concept. De lijn Vacuslim 48 schoonheidsverzorgingsproducten opent de interne ruimte voor het verwijderen van cellulite en vetcellen, versnelt de stofwisseling, versnelt de reiniging van het lichaam, elimineert water en gifstoffen en breekt vetophopingen af. 

Madero, cupping en body sculpting versnelt met zijn werking ook de stofwisseling, het lymfestelsel en de bloedsomloop, duwt de overblijfselen van gifstoffen en water naar de plaats van uitzetting (urinewegen) en verdrijft ze uit het lichaam via het vrijgegeven en geactiveerde lymfestelsel.

Het beste effect wordt behaald door tussen de VacuSlim 48 behandelingen in, de andere technieken te plannen, dus om en om.  Hierdoor krijg je een stapeleffect van een aantal super krachtige technieken en producten!
 

Maak je afspraak
Top resultaten

Interesse in een proefbehandeling?

Vul onderstaand formulier in met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact op.

E-mail is niet correct.

We gebruiken jouw gegevens alleen om je op de hoogte te houden van de proefbehandeling.