doTERRA doTERRA

doTERRA

Wij werken met de prachtige essentiële oliën van dōTERRA ter bevordering van de gezondheid. dōTERRA [doh-ter-ah]

dōTERRA komt uit het Latijn en betekent ‘Gift of the Earth‘.

De doTERRA-missie is gebaseerd op het ontdekken en ontwikkelen van 's werelds beste therapeutische essentiële oliën en aanverwante natuurlijke wellnessproducten.
Door middel van wetenschappelijke innovatie en ongeëvenaarde kwaliteitstesten bieden wij CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën en andere natuurlijke oplossingen voor de hele familie.

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke essentiële olie van doTERRA is zorgvuldig en uitvoerig getest aan de hand van het strikte CPTG Certified Pure Tested Grade™ kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

De Wetenschap Achter Essentiële Oliën
Als je het woord ‘vluchtig’ hoort kan het misschien wat negatief klinken, maar in het geval van essentiële oliën verwijst vluchtig naar het vermogen van de substantie om snel van hoedanigheid te wisselen. De chemische samenstelling van vluchtige aromatische bestanddelen in essentiële oliën stelt ze in staat om zich snel door de lucht te verspreiden. Daarom ruik je het krachtige aroma van essentiële oliën vaak direct vanaf het moment dat je het flesje opent - zelfs vanaf een afstand.

De Emotionele Voordelen van Essentiële Oliën
Met hun unieke chemische samenstelling biedt elke essentiële olie de gebruiker een variëteit aan emotionele voordelen. Sommige essentiële oliën hebben kalmerende, harmoniserende en aardende eigenschappen, terwijl andere bekend staan als energiegevend, opbeurend, verwarmend of vernieuwend. Ons lichaam heeft gedurende de dag verschillende emotionele en fysieke ervaringen en essentiële oliën kunnen helpen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden.

De chemische samenstelling van een bepaalde essentiële olie zorgt voor specifieke emotionele voordelen. Sommige essentiële oliën hebben een kalmerende werking op de huid. Daarnaast kan het aroma van essentiële oliën een chemische reactie in het brein veroorzaken en emoties opwekken.

Onze reukreceptoren hebben directe verbinding met het limbisch systeem van onze hersenen, het emotionele geheugencentrum.

22 seconden de moleculen bereiken het brein
2 minuten, ze komen in de bloedstroom
20 minuten, ze beïnvloeden elke cel in je lichaam

Een krachtige genezer dus 😊

Wil je ook met 25% korting olie en suppletie bestellen en gebruik maken van aanbiedingen en het gratis product van de maand?
Word dan klant van doTERRA en maak direct een persoonlijk account aan via onderstaande link.

Wil je liever persoonlijk advies en contact? Mail dan naar info@houseof-bliss.nl 

Word nu klant van doTERRA

doTERRA behandelingen

Wil je zelf een helende oliebehandeling ondergaan?

Symphony of the Cells & Dome ZYTO meting & Symphony of the Cells & Dome Aroma Touch Ontspanningsmassage
doTERRA behandelingen